Wednesday, 27 April 2011

PiLiHaN Nyeew ADalah...jeng3..

ASSALAMUALAIKUM..HI uols sumer...Cepat betol masa berjalan kan? okay tipu, actually aku tak tahu pon cara  pergerakan masa yang sebenar samada berjalan, berlari, merangkak, mahupon mengengsot. hahaha. jangan cakap korang tahu kerna aku tidak terpedaya dengan tipu daya korang. aku yakin korang pon tak tahu camane masa bergerak. ye dak? xD

Apesal sumer brkerut dhi jer nih tgk title entri aku kli nie??haha..ok2..SUMER ni ade kaitan ngan mase depan aku..harhar XD... xcited wehh..okep,korang mesti pening2 lalat kan bila tgk entri aku ni.."ehh,cik SP nak kawen ke?" dok canang2 pasai plilihan ni..bukan pasai nak kawen taw..ce' baru ja umo separuh jagung..yeke separuh jagung..trlalu tuo tu wehh..setahun jagung okep..

ok2 DAHHHHHH...xmao mak bebel pnjg2..karang herot lak mulut aku asek bebel jew..haha..wlpon sbnr nya taip je ngan jari..harharhar..sidekick karang cik SP ni..hoholick ! ade bran??gedixz taw..aww..haha..okep,lebih kurang camni la..aku dapat tawaran temuduga untuk jadik nurse,lawak bukan..xsesuai makk..M.A n ahli farmasi..nk eja ikot inggeris karang takot salah..kang tak pasai2 kna bahan kat uols..wakaka..ok yg tu keje ngan goverment after 3 years wif diploma..yang kedua dapat matrix..fuyooo..matrix tuhhh..aku dapat at gOpeng Perak..hoho..jaoh nye nokkk..n sat lagi tnggu yang uPu je..law dapat asasi,maybe makk nk poGHi asasi..n kalo dapat gak yang M.A tu..sememangnya aku nk pegi !!ok..dipendekkan citer,list,senarai n bebelan aku ni..aku dah decided yang M.A tu aku nAk nyahh !haha..papew pon.Mtx2 uols dapat doakan utk aku ni yg suka bebel..haha..dapat la mak treat org nyah..

ok uols..aku nak kemas rumah yang sememangnya mcm kapal pechah bagai..babai :)

p/s ~entri aku kali ni pnjg..senokk mata uols nk mmbaca nya..haha..jgn marah nyah.kang karang aku kena sidekick..harhar..larikkkkk

Tuesday, 26 April 2011

penyakit dan kesakitan

ASSALAMUALAIKUM..hye2...ok.entri ku kali ini agk rgkas jer..bkn ape,mata mengantuk =.='' sabor jelah~haha..okep,ptg td ku mlwat adib at HRPZ..kesian,kechik2 pon da kna operate..so agk2 laa kn entri ku ini ad kaitan tak dgn tjuk..*ok,terdiam lapanpuluhlapan saat.. :)
Teringat la pulakk,kisah ku wit penyakit nie..ALLAH je thu..ku akn tetap brsbar mnempuhi nya..btw..tersentuh jgk laa hati kecik ni*bkn hati kuman....bila tengok budak2 kechik menangis sakit..hmm...tapi mmg proud sangat2 bila tengok adib taa nanges pon.juz dia ckp sakit tangan,jarum cucuk..ada air...dia cuba tarik jarum tu..aiseyyman..ngeri dong..coz ku pena rasa pengalaman tu :(
okey..ku taruk at cni gambor2 adib wit his stylo 'buas'nya..haha..shomellll...































tgn shomeelll tu tunjuk peace..tp ngadap nye lain bebenor..





OKEY...yg shomeeelll sorang ni nma nyer RAfiq..rndu at abg dy,si adib tu smpai tetido bdk ni..







ATTENTION!!okey.bdk chubby itu aku yaa..xsecomelll ppuan laen.better be myself :) penuh dgn ksih syg mcm ibu wit his son right? ada 'bakat' :)


 Ok lerr dear2 sumer..mate niii mtak rest..okep...len kli kita sambung ber 'kayangan' ok..
nite all !!!

Saturday, 16 April 2011

sEnAnG hAti wit my family



location~ MACAM2 ADA..

time n date~BILA2 SUDAA..


target~my beloved family..



WOKEY..mlas nk cite n story mory pnjg2..ckup lah betapa bahagia nya aku dpt bkumpul dgn ahli-ahli kluarga len..bkn ape,sjak dua menjak tiga menjak....err..r..okey laa..mls nk ngaban bnyak2..meh kita layan je gambor2 nie..walaweeehhh